Hederspris 2016

 2016 valde vi att dela ut ett hederspris till en person, bosatt i kommunen, som har ett otroligt natur – och miljöengangemang. Med motiveringen: För ett mångårigt och beundransvärt natur – och miljöengagemang. Bland annat genom kunskapsspridning, inspirerande guidningar och inventeringar av hotade naturskogar. Garnlaven, vedtrappmossan och ulltickan med vänner kan tack vare dig se en lite ljusare framtid. Naturskyddsföreningen Malung-Sälens hederspris går till naturskogens talare Sebastian Kirppu. Tusen tack för ditt brinnande engagemang!
 
Sebastian Kirppu beundrar en rödlistad art, mosippan.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.