2016 års vinnare av miljöpriset är korad!

2016 års vinnare av Naturskyddsföreningen Malung-Sälens miljöpris är utsedd!

För att inspirera till ett mer miljö – och naturvänligt samhälle instiftade vi under 2016 ett miljöpris. För att få detta pris skulle personen i fråga vara bosatt inom Malung-Sälens kommun och helt enkelt göra något positivt för miljön – vara en vardagsmiljöhjälte! Vem som helst kunde föreslå kandidater och vi i styrelsen utsåg senare en vinnare bland dessa.

Så med följande motivering vann årets miljölprisvinnare: ”För resurssparande och inspirerande arbete som gynnar miljön. Hon gör bland annat fruktkorgar av frukt med skönhetsfel som säljs billigare i stället för att slängas och på så sätt minskas matsvinnet.”

2016 går detta pris till Pernilla Eriksson som arbetar på Hemköp i Malung.
Stort grattis och tack för ett inspirerande miljöengagemang!!!

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.